Denk met ons mee in 2023!

Om onze gemeente nog beter, mooier en veiliger te maken, hebben we jouw hulp nodig. Want het zijn de mensen zoals jij die het doen. Die er het beste van maken! Daarom is jouw inbreng zo belangrijk voor de politiek. Of het nu op landelijk, lokaal of provinciaal gebied is. Omdat jij het best weet wat er speelt in jouw buurt of dorp.

Op 15 maart zijn er weer verkiezingen. Dit keer voor de waterschappen en de provincie. Wat jouw stem er daarbij toe doet? Alles! Want hoe meer mensen hun stem laten horen, hoe eerlijker en beter beslissingen kunnen worden genomen. Zeker nu landelijke en zelfs globale uitdagingen steeds vaker lokaal worden. En ook steeds minder voorspelbaar. Denk alleen al aan opvang van vluchtelingen, de stikstofproblematiek, (energie)armoede, teveel of te weinig water… Vroeg of laat vraagt dat iets van ons allemaal. We moeten dus vaker met elkaar om tafel. 

Kom meepraten
Natuurlijk gaan we graag met je in gesprek op straat, via mail, app of telefoon. Maar we hebben ook jouw input nodig bij zaken die maandelijks op de politieke agenda staan. Dus heel graag nodigen we je uit om jouw mening te laten horen. Dat kan bijvoorbeeld op onze fractievergaderingen waar iedereen altijd welkom is. De data daarvoor vind je op onze site www.vvdbergeijk.nl Om je aan te melden of als je op een andere manier wilt meepraten, kun je een berichtje sturen naar t.jansen@bergeijk.nl

Graag tot dan!
Groet, Twan Jansen (fractievoorzitter VVD Bergeijk)