Nieuwe talenten gezocht!

Ben jij een jong en talentvol persoon met vernieuwende ideeën en een passie voor politiek?

Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Wij zoeken doeners die niet bang zijn om de status quo uit te dagen, die geloven in de kracht van het liberalisme en die hun stem willen laten horen in de politiek. Jonge mensen zijn de toekomst en jij kan het verschil maken in de politiek. 

Wij zijn op zoek naar mensen met een frisse blik en een gedurfde visie om de politieke wereld te vernieuwen. Als jij een goed netwerk hebt en jezelf beschouwd als een liberaal denker dan zijn wij op zoek naar jou.  Kom bij ons en laat je stem horen. Samen kunnen we verandering teweeg brengen en de wereld een stukje beter maken!

Dus, ben jij die jonge politieke talent met een passie voor verandering en vernieuwing? Aarzel dan niet en join our team!  Woon je in één van onze 4 gemeenten, dan kun je plaats nemen in een van onze fracties of je als commissielid inzetten? 

Belangrijk is dat we als VVD voldoende stemmen halen om weer een van de grootste partijen te worden en het nuchtere, liberale geluid te kunnen laten horen in onze gemeenten in de Kempen.  Want dat is hard nodig in een tijd met complexe problemen, maar ook met kansen en mogelijkheden.

Meld je snel aan door een mail te sturen naar info@vvddekempen.nl en we nemen contact met je op!